facebook

Народна депутатка VIII скликання Тетяна Чорновол повідомила про смерть свого 66-річного батька Миколи Івановича. Трагедія трапилася у Єгипті, де батьки політикині відпочивали.

Батько екснардепки Тетяни Чорновол помер у Єгипті за дивних обставин. Фото

На своїй сторінці у Facebook у неділю, 12 грудня, Чорновол розповіла, що татове серце зупинилося, коли він плавав у морі.

“Плавали в морі, дивилися рибок. Раптом щось сталося. Викинув маску і поплив до берега, мама побачила, що не дихає, але пливе. На мілководді став – і відключився”, – написала вона.

Чоловікові було 66 років

Зі слів Чорновол, лікарям у медичному закладі вдалося запустити серце чоловіка, мозок був живим. Аналізи теж були в нормі – з кожним днем, як розповіла екснардепка, батькові ставало краще.

Гірше чоловікові стало за день до того, як сама політикиня мала прилетіти до Єгипту. “Мені пояснили, що після клінічної смерті не всі прокидаються, мозок не хоче включатися”, – сказано у повідомленні.

Трагедія трапилася у Єгипті

Чорновол додала, що лікарі так і не змогли пояснити, що стало причиної смерті чоловіка.

“Страхова спочатку взагалі нахабно брехала, потім видали мені результати багатьох аналізів і досліджень, наші лікарі продивилися, що могло викликати таке порушення ритму серця, аж до його зупинки, але нічого не знайшли”, – зазначила вона, додавши, що ховатимуть її батька у вівторок, 14 грудня, в селі Гора.

Чорновол додала, що Микола Іванович ніколи не хворів і останнім часом здоров’я його не турбувало.

“Він ще був таким молодим, лише 66 років. Ніколи не хворів, ніколи в нього нічого не боліло… Жилавий, сильний. Він єдиний міг підняти вазон з пальмою. Він загинув так зненацька, хоча завжди оберігав нас від чогось “зненацького”, – написала вона.

Тетяна Чорновол з батьком

“Дякую тобі мій тато. Я так тебе люблю. І ще хочу сказати дещо важливе для нього – він жив Україною. Він був справжній козак з Черкащини. Він виховав дітей патріотами. Усі, хто його любив, запам’ятайте його козаком”, – додала Чорновол.

Скриншот посту Тетяни Чорновол у Facebook

Скриншот посту Тетяни Чорновол у Facebook

 

Джерело.