facebook

Онлайн-знайомство однієї жінки з хлопцем закінчилося тим, що частини її тіла викинули на пляжі.

Колишній морський котик США Ремі Аделеке досліджував, як злочинці маніпулюють бідними і зневіреними людьми, змушуючи їх проходити ризиковані процедури за готівку. Іноді злочин вилучення органів гірший за обман. Він навів приклад випадок з Бланкою Арельяно, мексиканкою, яку обманом змусили пролетіти 3000 миль у Перу, щоб зустрітися зі своїм новим онлайн-хлопцем.

 

Вся романтика виявилася шахрайством. 51-річну Бланку більше ніколи не бачили живою, і за кілька тижнів після того, як вона зникла, частини її тіла почали викидати на берег Уачо до Перу. Ремі описав, як викинуло на берег її безлику голову, руки та ноги, а також тулуб, з якого хірургічним шляхом видалили більшу частину внутрішніх органів.

 

“Цього хлопця зловили, бо він продавав її органи на чорному ринку”, – сказав він.

 

 

37-річний “хлопець” Бланки Хуан Пабло Вільяфуерте навіть завантажив у TikTok відео, на яких він розтинає її тіло. З того часу Вільяфуерте засудили до 35 років ув’язнення за “феміцид” – умисне вбивство з ґендерних мотивів.

В іншому випадку до хлопця підійшли нігерійський сенатор та його дружина, у яких була хвора дочка, яка потребувала нової нирки.

 

“Вони живуть у Лондоні, – розповів Ремі подкастер Джуліану Дорі, – і я вірю, що вони По суті, вони сказали цьому хлопцеві: “Гей, ми дамо тобі сім тисяч доларів, якщо ти приїдеш сюди, до Великобританії. Він приїжджає до Великобританії, там кажуть: «Тобі треба піти до цієї лікарні, пройти обстеження та сказати їм, що ти збираєшся пересаджувати нирку. Отже, він іде туди і починає процес, і людина, яка брала інтерв’ю у цього хлопця, зауважила, що було щось особливо недобре, коли вони розповіли йому, що мало статися».

 

На щастя, змова була зірвана, і в травні 60-річний Айк Екверемаду, 56-річна Беатріс Екверемаду і 51-річний доктор Обінна Обета були ув’язнені в Олд-Бейлі на дев’ять років і вісім місяців, чотири роки і шість місяців і 10 років відповідно за висунутими звинуваченнями у змові з метою організувати поїздку людини з метою вилучення її органів.

 

Джерело.