facebook

У Львові оштрафували українця за перебування на вулиці без документів, що засвідчують особу. За це йому доведеться сплатити 17 тис. грн. Перед перевіркою документів він відмовився надягати маску в магазині.

Львів'янина оштрафували на 17 тис. грн за відсутність паспорта при собі

При цьому, за ухвалою Галицького районного суду Львова, сам чоловік свою провину не визнав. Понаде те, він упевнений, що носити такі документи із собою не зобов’язаний.

Чоловіка без документів “здали” у магазині
Про те, що львів’янин ходить вулицею без документів, що засвідчують особу, поліції повідомив продавець магазину Dnipro-M. Про це повідомляє ZAXID.NET.

“Продавець повідомив про конфлікт із покупцем, який відмовлявся надягати маску. Поліцейські склали на нього адмінматеріали за це, а ще тому, що він не мав із собою документів”, – йдеться в повідомленні.

При цьому нагадується, що за ухвалою уряду, людям у жовтій або червоній карантинній зоні заборонено перебувати на вулиці без документів. Станом на 3 листопада, коли і сталася подія, Львівщина перебувала в червоній карантинній зоні.

Це – не перший випадок
Раніше на Сумщині суд зобов’язав українця заплатити 17 тис. грн штрафу за порушення карантину – він перебував на вулиці без документів, що підтверджують особу. Ще 454 грн він має сплатити у якості судового збору.

За інформацією юридичної компанії “Дорожній адвокат”, до чоловіка на вулиці підійшли поліцейські та попросили пред’явити документи. Їх у нього не виявилося, тому правоохоронці виписали протокол та направили його до суду.

Джерело.