facebook

Дев’ять років вважали зниклою безвісти: трагедією закінчилися пошуки 17-річної дівчини

На Львівщині правоохоронці знайшли тіло неповнолітньої дівчинки, яка вважалася зниклою.
На Львівщині українські поліцейські викрили вбивство неповнолітньої дівчини, яке сталося ще дев’ять років тому. 17-річну дівчину всі ці дев’ять років вважали зниклою безвісти. Про це злочин більш детально повідомили у прес-службі МВС України. today.politeka.net

стало відомо, трагедія сталася ще у серпні 2014 року. Тоді 38-річний Стрий задушив 17-річну дівчину. Для того, щоб приховати сліди злочину, він закопав її тіло в лісосмузі – до 2023 року дівчина вважалася зниклою безвісти.

Правоохоронці не залишали розслідування. Завдяки проведеним слідчо-оперативним заходам правоохоронцям вдалося зібрати докази, які б підтверджували причетність раніше судимого чоловіка до злочину. Правоохоронці вже зібрали всі докази, які б підтверджували вбивство 9-річної давності.

Поліція прибула до підозрюваного у вбивстві додому, щоб вручити підозру. Наразі 46-річному підозрюваному, який раніше мав судимість, вручили підозру за умисне вбивство.

За погодженням із Львівською обласною прокуратурою обвинувальний акт також направлено до суду за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України. Вбивця може провести за ґратами 15 років.

Джерело.