facebook

Панахида відбувалася у храмі ПЦУ


Шанувальники УПЦ МП накинулись на процесію під час панахиди за полеглим Героєм

Парафіяни РПЦ зібралися під храмом Православної церкви України і накинулись на родину загиблого героя України.

На відео видно, як десяток агресивних прихожан кричать “ганьба!” військовим і родичам загиблого Героя. Відео з місця інциденту з’явилося в мережі Fаcebook.

Під час війни, парафіяни РПЦ не знайшли кращого місця для викрикування своїх претензій, ніж панахида за загиблим. Інцидент відбувся в Красилові на Хмельниччині.

Нагадаємо, православну церкву московського патріархату підозрюють у співпраці з ворогом, розповсюдженні російської пропаганди. А патріарх Київської Лаври заарештований та знаходиться під домашнім арештом.

Під відео, на якому люди, мов біснуваті кричали “ганьба”, а потім “ми не хочем ПЦУ” українці винесли однозначний вердикт: вони чекали “руський мир”, тепер радіють, мов навіжені.

“Біснуваті! Шлях би їх трафив! Як вже вони ці, “тверді християни” дістали! Слів нема… І ця маса бидляча посеред нас! Але чому дивуватися, вони чекали “руський мир”! Дочекалися! Радіють навіжені…”, “Придурки, більш ніяк їх не назвеш, це вам ганьба, п*здуйте до Москви до кирила”, “А якого дідька хочуть, ось тут і потрібно було військомат всім вручити повістки і на війну, ото наші діти гинуть за це г*мно, щоб ви поздихали”, – пишуть українці.

Джерело.