facebook

У сім’ї запорізького рятувальника Сергія Ніколаєнка сталася біда — його дочці потрібна термінова операція.

Протягом 10 років сім’я рятувальника намагається впоратися із тяжкою хворобою доньки Валентини. 14-річна дівчинка бореться з низкою недуг, серед яких лікарі діагностували: кістозну хворобу, полікістоз печінки; синдром портальної гіпертензії; СПО-накладання спленоренального анастомозу; аномалію СВС, полікістоз нирок; хронічну хворобу нирок IV ст.; хронічний пієлонефрит, латентний перебіг; хронічну ниркову недостатність ІІІ ст.; дефіцитну анемію середнього ступеня тяжкості; вторинний гіперпаратиреоз.

В даний час 14-річна Валентина потребує оперативного втручання. Операцію заплановано на 6 грудня в «Охматдиті». Після проведення лікарями операції вирішуватиметься питання про постановку дитини на чергу на трансплантацію обох нирок.

Сім’я Ніколаєнко виховує трьох дітей. Тривале лікування позбавило Валентину останніх сил, а сім’ю – фінансової спроможності продовжувати боротьбу з недугою, щоб добути для дочки життя.

«Ми, запорізькі рятувальники, просимо громадськість не залишитися осторонь лиха, яке спіткало нашого колегу і допомогти дитині подолати хворобу, бути здоровою. Кожна гривня, будь-яка посильна допомога, яку ви спроможні зараз надати – безцінні на цьому тяжкому шляху. Ми всі дуже віримо, що Валя одужає, і для того, щоб це справдилося, ми сподіваємося на вашу увагу і небайдужість», — повідомили у прес-службі ДСНС у Запорізькій області.

Кошти можна перерахувати за такими реквізитами:

отримувач: Ніколаєнко Сергій Олександрович (батько), телефон 0676191794 номер картки Ощадбанку 5167 8032 3575 0960,

або

отримувач: Ніколаєнко Юлія Вікторівна (мати), телефон 0676191793 номер картки ПриватБанку 5168 7574 0725 4954.

Джерело.