facebook

Поліція Флориди заявила, що малюка Тайлена Мослі, якого знайшли в пащі алігатора, втопив його власний батько.

У США чоловік жорстоко вбив свою дружину, а потім втопив власного сина в озері.

Судмедексперт з округу Пінеллас, штат Флорида, підтвердив, що дворічний Тайлен Мослі помер від утоплення, інформує Mirror.

Тіло хлопчика знайшли в озері Маджоре, приблизно за 10 миль від квартири, де проживала його мати. Поліція одразу стверджувала, що дитину або втопили в озері, або кинули до водойми вже мертве тіло.

Для пошуку зниклого хлопчика були задіяні собаки, безпілотники, федеральні та державні правоохоронні органи.

Правоохоронці заявили, що тіло дитини знайшли в щелепах алігатора 31 березня після того, як вона зникла напередодні. Начальник поліції Ентоні Головей сказав, що детектив вистрілив і вбив алігатора, щоб тіло можна було дістати.

Також поліція знайшла вбитою матір дитини, 20-річну Пашуні Джеффрі, тіло якої було знайдено в її квартирі з понад 100 ножовими пораненнями. Згідно з повідомленнями, на підлозі ванної кімнати було знайдено кривавий відбиток взуття з емблемою Gucci.

Поліція затримала підозрюваного Томаса Мослі, який звинувачується у вбивстві свого сина та матері хлопчика.

Його заарештували після того, як він приїхав до лікарні з пораненнями на руках, і поліція стверджувала, що його травми “сумісні з травмами, спричиненими ковзанням леза ножа під час нападу”.

29 березня Мослі прибув до будинку своєї матері близько 21:00 із “серйозними рваними ранами обох кистей і рук, які сумісні з травмами, спричиненими ковзанням під час нападу з ножем”.

Востаннє пані Джеффрі та Тайлена бачили 29 березня близько 17:30. Наступного дня родина Джеффрі викликала службу соціального забезпечення, коли вони не змогли з нею зв’язатися.

Сусіди повідомили, що 29 березня о 20:30 чули галас у квартирі, але поліцію ніхто не викликав.

Джерело.