facebook

“Зараз я мама, яка піклується про своїх дітей”, – тернопільська блогерка у розпал війни полетіла на Балі

Бізнесвумен і відома блогерка мільйонниця Таня Пренткович з Тернополя разом із двома синами та мамою вирушила на відпочинок в Індонезію – на Балі, аби зоч трішки відволікти дітей від війни. Проте, деякі користувачі захейтели Тетяни, мовляв “не час у війну показувати відпочинок”.

Про це розповідають “Тернополяни”.

Тетяна на своїй стрінці в інстаграм виправдовуватись не стала. Навпаки, каже, що робить все, що може, аби допомагати ЗСУ, а на відпочинок поїхала через дітей.

“Так втомилася слухати, що я повинна робити від коментаторів… “як ти можеш публікувати відпочинок, поки наші військові гинуть на фронті?”… Таке риторичне питання, але я вважаю, що ми маємо продовжувати жити! Святкувати весілля, народжувати дітей, відпочивати, сміятися і донатити бо по іншому для чого це все? Зараз я мама, яка піклується про своїх дітей і хоче їм дати найкраще, показати світ, дати хоч місяць спокійного життя без сирен та зі світлом. Я не порушую закон, я продовжую допомагати, ми з Андрієм купуємо військовим автомобілі з наших проектів! не відкриваючи збори, просто виділяємо з нашого прибутку чи можу я відпочивати і транслювати це в сторі? Так!!! Чи може це бути комусь неприємно? Так! Але тоді краще відпишіться на місяць від мене… За свій внесок в перемогу я спокійна і мені не буде соромно! А вам?…І перестаньте іншим вказувати що робити! І буде усім щастя)”, – написала вона у своєму інстаграм-блозі.

Проте у коментарях були і ті, хто щиро порадів за блогерку, зазначивши, що кожна мама вправі відпочити із своїми дітьми.

До слова, чоловік Тетяни залишився в Україні, жінка полетіла на відпочинок разом із мамою та двома синами. Блогерка активно донатить на ЗСУ та допомагає військовим.

Джерело.