facebook

Зрештою, всі ці ворожі війська будуть перекинуті на “звільнення” Донецької і Луганської областей.

Радник Офісу президента Олексій Арестович повідомив 16 листопада, що російські війська пішли в атаку під Гуляйполем на Запоріжжі.

Про це Арестович сказав у розмові з російським опозиціонером, юристом Марком Фейгіним.

“Злі язики стверджують, що Запорізька область зарухалася і під Гуляйполем наш ворог пішов у атаку. Подробиці поки невідомі, але кажуть, що може бути досить неприємно”, – розповів радник ОП.

Він також повідомив, що учасниками атаки є частково російські війська, виведені з-під Херсона, а частково – ті сили ворога, які вже були там на місці.

“Задум зрозумілий. Повернулися ми до того, що було на другій фазі війни, після того, як вони перекинули війська з-під Києва, з півночі України вивели. Вони знову повертаються до того ж задуму, який в академії фронту – великі кліщі, малі кліщі”, – додав Арестович.

“Логіка зрозуміла і ми про неї говорили на самому початку – що всі ці війська будуть перекинуті на “звільнення” Донецької і Луганської областей, щоби представити це як результат війни. “От “ДНР” і “ЛНР” так звані ми відбили, вони – частина Росії, не дарма вісім років страждали” – це те, що можна продати всередині Росії як політичний результат війни”, – пояснив радник президентського офісу.

Нагадаємо, військовий експерт Романа Світан, анонсував, що після деокупації Херсонщини ЗСУ можуть почати наступ по всій лінії Запоріжжя, аби вийти на узбережжя Азовського моря.

Джерело.