facebook

Путін обомліє: на саміті G20 буде зроблена гучна заява. Деталі

Велика двадцятка приготувала “сюрприз” для російського тирана Путіна

У мережі з’явилися відомості про те, що на довгоочікуваному саміті G20 не буде Путіна. Крім цього, лідери великої двадцятки готують спільну заяву, в якій засудять війну на території України та ядерний шантаж Путіна.

Відповідну інформацію надали на порталі «РБК-Україна»

Насамперед лідери країн великої двадцятки збираються вжити заходів щодо ядерного шантажу російського диктатора Путіна. Також буде порушено і тему війни на території України, оскільки це одна з найголовніших тем на сьогодні.

Наголошується, що лідери країн великої двадцятки вважають, що вторгнення путінських військ в Україну стримує зростання світової економіки та збільшує інфляцію практично в усьому світі.

Варто визнати, що ці заяви повинні будуть мати явний результат. Однак буде не дивно, якщо Путін не вживе жодних адекватних заходів.

“Багато членів рішуче засудили незаконну, нічим не виправдану та неспровоковану агресивну війну Росії проти України і закликали її негайно припинити війну”, – повідомляється у спільній заяві.

Крім цього, є інформація, що президент США Джо Байден зустрінеться із президентом Китаю Сі Цзіньпіном на саміті G20. Очікується, що вони обговорять низку регіональних та глобальних питань.

Джерело.