facebook

Джо Байден зазначив, що на цій зустрічі Великої двадцятки немає жодного сенсу для переговорів із російським диктатором

Вже весь світ знає, що президент росії путін дав наказ своїм військам піти масштабним вторгненням на територію України. Проте плани диктатора пішли не в той бік, і весь цивілізований світ почав підтримувати Україну та її громадян. Також президент США Джо Байден не перестає усілякими способами підтримувати Україну.

Цю інформацію розмістили на порталі CNN

Варто відразу зазначити, що Джо Байден заявив, що путін явно переоцінив свої сили. Крім цього, багато хто недооцінив єдність українського народу та волю до свободи, оскільки ЗСУ роблять практично неможливе, даючи відсіч окупантам.

«Я думаю, що його цілі не були раціональними. Я думаю, він вважав, що його зустрінуть із розкритими обіймами, що Київ – це будинок матері-Росії, і це місце, де його привітно вітатимуть. І я думаю, що він повністю прорахувався», – заявив президент США.

Також є відомості, що у листопаді відбудеться саміт Великої двадцятки в Індонезії.

Джо Байден зазначив, що на цій зустрічі немає жодного сенсу для переговорів із російським диктатором.

“Це залежатиме від того, про що саме він хоче поговорити”, – сказав Байден.

«Погляньте, він діяв жорстоко. Я думаю, що він скоїв військові злочини. Я не бачу сенсу зустрічатися з ним зараз», – продовжив президент Сполучених Штатів Америки.

А найважливіше в тому, що Джо Байден сказав, що Пентагон має спеціальний продуманий план, якщо Росія надумає застосувати ядерну зброю на території України.

Джерело.