facebook

Відомий український актор Віктор Цекало, який народився у Києві, виявився зрадником.

Стало відомо, що старший брат радянського та російського актора, сценариста та продюсера Олександра Цекало, Віктор, останнім часом активно демонструє в Мережі своє життя у Москві. При цьому киянин наполегливо мовчить про війну в Україні.

Так, 66-річний артист активно веде свою сторінку до Instagram, де регулярно ділиться своїми фотографіями та нотатками. Також артист із задоволенням знімається у серіалах, які показують на пропагандистському каналі “Росія 1”. Ось тільки за сім місяців війни він не промовив жодного слова про російську агресію.

Більше того, за два дні до повномасштабного вторгнення росіян в Україну Цекало поділився знімком у військовій формі, тож актор готувався до святкування “дня захисника вітчизни”. Мабуть, артист хотів цим висловити підтримку РФ з її радянськими святами.

А 25 лютого актор поділився цинічним фото, де він позує із російськими рублями.

Віктора Цекало український глядач пам’ятає як автора гумористичного шоу “Золотий гусак”, “Біла ворона”, “Я пам’ятник собі спорудив”. З 2000 року він постійно грав у столичному театрі “Браво”, а 2020 року втік до Москви.

 

 

Джерело.