facebook

Київ завжди був ласим шматочком для Путіна. Він упевнений, що якщо впаде столиця, українці здадуться та схилять голову перед рашистським агресором. Але тут він прогадав, а тому змінив свою головну мету

З початку повномасштабної військової агресії Росії проти України військові експерти прораховують, які потенційні цілі має Путін для перелому ходу війни, в якій, безумовно, перемога буде за Україною.

І ось після феєричного втечі російських військ з Лимана, що на Донеччині, Путін сфокусує основні військові зусилля на Бахмуті. Про це інформує Обозреватель, посилаючись на німецьке видання Die Welt.

За інформацією джерела, елітні підрозділи армії РФ вже направлені на бахмутський напрямок для спроби зупинення просування українських військ. Повідомляється, що у цій операції беруть участь і «кадировці». До речі, загострення ситуації в Бахмуті сталося поступово, вже три місяці загарбники криють місто артилерією, і ось у вересні ситуація у місті погіршилась у рази.

Відомо, що угруповання ПВК «Вагнер» та найманці Кадирова добре оснащені та гранично жорстокі.

Німецьке видання зазначило, що багато місцевих жителів залишились у місті, бо вони впевнені у швидкій перемозі України. Однак саме місто гримить і вибухає кожну секунду в очікуванні контрнаступу. І українські війська вже на підході до того, що вкотре врятувати людей від окупантів та ще більше принизити Путіна на міжнародній арені.

 

Джерело.