facebook

У рф рух «Весна» закликав до всеросійської акції протесту проти «часткової» мобілізації, яку оголосив володимир путін.

Про це повідомляє редакція з посиланням на УНН.

«”Весна” оголошує всеросійську акцію проти мобілізації – закликаємо вас виходити на вулиці російських міст уже сьогодні о 19:00», – йдеться у повідомленні.

Місця проведення у москві та петербурзі оголосять вже невдовзі. У регіонах закликали антивоєнні ініціативи самостійно обирати майданчики.

«володимир путін оголосив часткову мобілізацію у росії. Це означає, що тисячі російських чоловіків — наших батьків, братів та чоловіків — будуть кинуті в м’ясорубку війни. За що вони помиратимуть? За що матері та діти проливатимуть сльози? За палац путіна? Тепер війна по-справжньому прийде у кожну оселю та кожну родину. Раніше влада говорила, що воюють лише «професіонали» — і що вони переможуть. З’ясувалося, що не перемагають і на фронт почали набирати в’язнів. А тепер оголошено мобілізацію», – написали у заяві.

У русі зазначили, що означає, що “війна більше не десь там”.

«Вона прийшла в нашу країну, наші будинки, за нашими рідними. І вони повинні гинути, щоб виправити помилки путінського режиму, який кинув росію у жахливу бійню, ізоляцію та злидні. Депутати та чиновники, які кричали про необхідність мобілізації, залишаться у своїх теплих кріслах — живими та здоровими. Ми вважаємо, що це їх потрібно мобілізувати та відправити в Україну — хай самі гинуть за свої хворі фантазії, а не відправляють на смерть звичайних хлопців», – пояснили опозиціонери.

Данний факт лише є підтвердженням того, що не існує хороших рускіх. Наразі вони переживають не через горе, яке спричинила їх держава Україні, а за те, що можуть загинути. Чогось раніше вони не поспішали висловлюватися проти війни на акціях протесту, а зараз краще у тюрьму ніж на війну. Но для них погана новина. Із гратів також на фронт відправляють. Така вона розплата за мовчання.

Джерело.