facebook

14 липня, росія завдала ракетних ударів по Вінниці. В наслідок цинічних дій росіянців загинуло 23 особи, більше 90 осіб поранено. Жінка, якій вдалося дивом вибратись із палаючої клініки у центрі Вінниці, розповіла про пережите.

Пані Оля на своїй сторінці у мережі Facebook розповіла, що того дня прийшла разом із свекрухою зробити МРТ. Але уже за дві хвилини після того, як вони зайшли у клініку, пролунав потужний вибух. Жінці та матері її чоловіка, який зараз боронить нашу країну від ворога, дивом вдалося вижити.

“Це був звичайний день, де на 11 годину мали робити МРТ моїй свекрусі-мамі (вона жива дякувати Богу), ми лише як переступили поріг минуло дві хвилини і все потужним вибухом плити полетіли і вмить зайнялась пожежа, весь пластик просто почав горіти величезним вогнем та капати на людей, далі все як у найстрашніших екшенах…. ти біжиш крізь полум’я на світ аби вижити…”, – розповідає у дописі пані Оля.
Жінка подякувала усім небайдужим, які допомогли їй та надали меддичну допомогу.

Дякую тобі військовий який перемотав мені руку джугом, аби зупинити кровотечі від осколку, дякую тобі чоловіче на білому мінівені за те, що доставив нас до лікарів, низький уклін ВІнницькій травматології за спокій, за надання фізичної, психологічної допомоги….рани загояться, а біль ні…картина коли ти по справжньому бачиш мертвих нівчому не винних людей, на власні очі… Я навіть боюсь представити інший вихід, коли я більше не зможу обійняти дітей,не можу сказати батькам як сильно я їх люблю, як ціную тих хто поря. Не хочу уявляти стан свого чоловіка, який зараз боронить Україну, що він міг втратити в один день двох найрідніших людей. Хочу подякувати кожному за підтримку, моральну та матеріальну, я вас всіх люблю і ціную. Бережіть себе і своїх рідних, обімайте, цілуйте, і про забудьте за буденні сварки – кохайте… Вінниця моя рідненька я не хотіла вірити що тебе спіткає таке горе і ми все це переживемо разом. ми вистоїмо,здобудемо перемогу, мир та спокій. Слава Україні!”, – зазначила Ольга.

 

Джерело.