facebook

Українські чиновники задумалися над можливістю придбання природного газу в рамках американського ленд-лізу, який хочуть використати майбутньої зими. Та роздратований таким поворотом подій дмітрій мєдвєдєв, заявив, що існування України під сумнівом.

Про це він написав в Telegram.

“Бачив повідомлення, що Україна за ленд-лізом хоче отримати від своїх заокеанських господарів СПГ з оплатою постачання через два роки. Інакше цієї зими просто замерзне.

Тільки питання. А хто сказав, що за два роки Україна взагалі існуватиме на мапі світу? Хоча американцям уже все одно – вони настільки вклалися в проєкт “анти-росія”, що решта для них дрібниця”, – написав мєдвєдєв.

Цими словами він заперечив оправдання нападу рф, яке веде роспропаганда. Хоча нормальним людям було і до цього, що ціль так званної “спецоперації” – не “захист Донбасу”, а знищення усієї України.

Радник голови ОП Михайло Подоляк на своєму Twitter прокоментував слова мєдвєдєва і назавав його “маленькою людиною з великими комплексами”.

“Якби російський імперіалізм мав обличчя, це був би мєдвєдєв. Маленька людина з великими комплексами, єдина можливість якої привернути до себе увагу та самоствердитися – бризнути отрутою в бік України чи погрожувати світу”, – зауважив Подоляк, додавши, що Україна була, є і буде, а от “де буде мєдвєдєв за два роки – питання”.

Джерело.