facebook

У Празі Чеська Республіка помер 48-річний Павло Ратов з містечка Стрий, що на Львівщині. Чоловіка близько місяця назад побив охоронець нічного клубу.

Як зазначає видання, чоловік помер 5 листопада у лікарні в Празі. Після побиття охоронцем нічного клубу чоловік потрапив у реанімацію, де весь час знаходи без свідомості.

Прогулюючись вечірньою Прагою з двома товаришами, з якими працював на будові, вирішили відвідати нічний клуб “Goldfingers”. Зі слів дружини померлого, чоловіки захотіли відразу піти з клубу, оскільки ціни були високими. Однак на виході з клубу їх почав словесно ображати охоронець закладу, та штовхати у спину. Дружина загиблого зазначила, що охоронець нібито чеський націоналіст.

Світлана Ратова зазначила, що на вулиці біля закладу охоронець вдарив її чоловіка у голову, від чого останній впав і розбив її. Чоловік втратив свідомість, та більше до тями не приходив.

Внаслідок діагностованої важкої черепно-мозкової транми, не приходячи до свідомості, після місяця перебування у медичному закладі Павло Ратов помер.

Світлана ратова зазначає, що правоохоронці відкрили кримінальне провадження. А її адвокату, якого вона найняла вдалось з’ясувати, що охоронець колишній боксер, і вже мав проблеми з законом.

Джерело.