facebook

Російський бункерний президент Путін навіть у страшному сні не бачив, як може оборонятися Україна. Тепер йому доводиться зміцнювати кордони Росії

Збройні Сили України продовжують виганяти російських окупантів з території нашої країни. Бункерний президент Путін змушений терміново зміцнювати кордони Росії, оскільки його п’яні і безпорадні війська не можуть втілити плани свого російського фюрера по захопленню України.

Як повідомляє Обозреватель, речник Міноборони України Олександр Мотузяник на брифінгу в середу 1 червня заявив, що російські загарбники почали різко проводити інженерне обладнання своїх позицій у Брянській області. Зміцнюються окупанти в районах Подивотья і Некислиця, які знаходяться приблизно в 3 км від кордону України.

“Наша розвідка повідомляє про те, що російські війська обладнають позиції в районах подив та Некислиця, це Брянська область, Росія, близько 3 км від державного кордону України”, – сказав Мотузяник.

Спікер Міноборони також додав, що окупанти завдали авіаційного ракетного удару двома літаками Су-35 по території України на Сумщині в районі Білопілля в близько 8 км від державного кордону.

А в районі населеного пункту Середина-Буда, який знаходиться всього в 2 км від українського кордону, ворог вів артилерійський вогонь.

Джерело.