facebook

“Ой, у лузі червона калина” зіграли прямо під носом у Путіна. Справа відбувається в Олександрівському саду біля Московського Кремля.

Пісня” Ой, у лузі червона калина ” після початку війни стала однією з найбільш часто виконуваних в Україні. Тепер її співає вся Україна як символ боротьби із загарбниками, а також її виконують за кордоном на знак підтримки України. Любов до української музики вирішили поступово прищеплювати і росіянам.

Так, в телеграм-каналах масово поширюється відео, на якому невідомий чоловік в Москві грає пісню “Ой, у лузі червона калина”. І не аби де, а в Олександрівському саду біля стін Московського Кремля,

Відео знято в теплу пору року, навесні або влітку, проте коли саме, невідомо.

Його звичайно ж могли зняти і зараз, коли повним ходом йдуть бої за незалежність України на Донбасі і Херсонщині, а могли і минулого року.

Відео демонструє як невідомий чоловік сидів і грав на акордеоні в парку на Красній площі пісню “Ой, у лузі червона калина”.

Роликом з місця поділився у своєму телеграм-каналі російський журналіст Роман Супер.

“Ой, У Лузі Червона Калина” – в двадцяти метрах від самі бачите чого ” – підписав відео журналіст.

Варто відзначити, що навколо музиканта зібралося небагато людей, які знімають його на відео, а також дітей, які весело танцюють під звуки акордеона і українську музику.

Джерело.