facebook

Прем’єр-міністр Великобританії Борис Джонсон, який із перших днів повномаштабного вторгнення підтримує Україну, написав емоційний лист українським дітям. У листі Джонсон запевнив маленьких українців, що весь цивілізований світ підтримує Україну у боротьбі з російською агресією.

Політик зазначив, що діти мають пишатися своєю країною, батьками, сім’ями та військовими, які захищають Україну від російських окупантів. Джонсон зазначив, що вірить у перемогу України та швидке повернення до нормального життя. Про це повідомляє “Британський канал новин”.

 

У листі, Глава британського уряду написав, що під час візиту до Києва побачив порожні вулиці та парки. Проте він висловив підтримку та зазначив, що діти мають пам’ятати про дві речі: Україна має мільйони друзів у всьому світі і своєю країною треба пишатися.
“Багато хто з вас бачив або пережив те, свідком чого не повинна бути жодна дитина. Проте щодня українські діти вчать усіх нас тому, що означає бути сильним і гідним, високо тримати голову навіть у найважчі часи. Я не можу придумати кращого прикладу для наслідування для дітей та дорослих у всьому світі”, – зазначив Джонсон.

Джонсон наголосив, що вірить у перемогу України, а Велика Британія назавжди залишиться другом для України.
“Я вірю, як і ваш президент, що Україна виграє цю війну. Я всім серцем сподіваюся, що незабаром ви зможете повернутися до своїх домівок, до своїх шкіл, до своїх родин. І що б не сталося, скільки б часу це не зайняло, ми у Великій Британії ніколи вас не забудемо і завжди будемо пишатися тим, що можемо називати вас своїми друзями”, – написав прем’єр.

Джерело.