facebook

Відома українська співачка Ірина Федишин після скандалу з балами для представника Польщі на конкурсі “Євробаченні-2022” втрапила у новий. Федишин у одному з інтерв’ю зазначила, що не дуже добре ставиться до представників ЛГБТ, адже вважає це великим гріхом.

Багато кого ці висловлювання зачепили, пише ТСН.ua.
Зокрема, українські знаменитості почали засуджувати співачку через її гомофобію.

Співачка Анастасія Приходько здивувалася, адже не розуміє, як учасників міжнародного пісенного конкурсу, серед яких є багато представників ЛГБТ, могла оцінювати людина, яка негативно до них ставиться. Також Приходько зазначила, що своєю позицією Федишин руйнує свою кар’єру.

“А ось в чому “Ізюм”. Через геїв все! І на конкурсі вона бачила їх багато. Ніколи я не бачила, щоб людина себе власноруч так швидко закопувала… Це що, натяк на поляків? А якщо й так, ти тоді кажеш то не політичний конкурс, треба голосувати за мистецтво, а тепер за геїв не голосую”, – обурилася Приходько.

Співак Меловін, який минулого року зізнався, що він бісексуал, теж не сподобалася позиція Ірини Федишин. Меловін зазначив, що гомофобії не місце у вільній країні.
“Трохи гомофобії та “руйнування”. Гомофобії у вільній та демократичній країні місця немає. Ми не в Московії, пані Ірино Федишин”, – звернувся до співачки Мел.

Травесті-діва Монро взагалі не довподоби те, що Федишин була серед національного журі на “Євробаченні”. Монро зазначила, що Федишин не варто вмішуватися в те, на чому вона не розуміється.
“Мій мозок палає: виявляється співачка Ірина Федишин – гомофобка, вважає ЛГБТ грішниками, які себе руйнують, і її запрошують в журі найбільш егегейскького конкурсу в Європі. Сиди у своєму маленькому храмі, співай для духовних вірян та не лізь в ту гейропу. Ні, треба ж всратися”, – додала Монро.

Зазначимо, Ірина Федишин не приховує, що не дуже добре ставиться до ЛГБТ-спільноти, бо вважає це великим гріхом. Ба більше, їй було складно оцінювати учасників “Євробачення-2022”, адже на конкурсі присутньо багато представників ЛГБТ-спільноти.

Джерело.