facebook

Сьогодні, 17 травня, після опівночі по великій кількості областей України було оголошено повітряну тривогу, в тому числі і на Тернопільщині. Найбільше від російських окупантів дісталося Львівській області. Очільники міста та області вже прокоментували ситуацію. Фото – ілюстративне.

“Жителі Львівщини, зберігайте спокій. Не знімайте нічого на відео, не фотографуйте і не поширюйте припущень з неперевірених телеграм-каналів та груп. Чекайте офіційної інформації. Щойно можна буде, я її оприлюдню”, – написав голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький. А згодом додав, що за попередньою інформацією, спрацювала наша система ППО, але всі дані все ще уточнюються.

Прокоментував наймасовіший ракетний обстріл Львова з моменту початку повномасштабного вторгнення росії на територію України і мер Львова Андрій Садовий.

“Підтвердженої інформації про потрапляння ракет по місту немає. Давайте разом подякуємо за це тим, хто береже наше небо! Зранку дамо точнішу інформацію. Бережіть себе і не нехтуйте сигналами повітряної тривоги!” – наголосив міський голова Львова.

Джерело.