facebook

Кримський міст, який з’єднує країну-агресорку з тимчасово окупованим нею півостровом, обов’язково буде зруйнований – це тільки питання часу.

Таку думку висловив радник глави МВС Віктор Андрусів в інтерв’ю “24 каналу”.

Він підкреслив, що поки в України немає можливості, щоб завдати удару по російському мосту через Керченську протоку. Для цього необхідно набагато ближче просунутися до узбережжя Азовського моря.

“Можу сказати одне: Кримський міст точно буде зруйнований. Питання тільки в тому, коли це станеться”, – заявив Віктор Андрусов.

Нагадаємо, секретар РНБО Олексій Данилов ще пару тижнів тому говорив про готовність ЗСУ завдати удару по Кримському мосту. За його словами, це може статися “щойно буде можливість”.

У Кремлі угледіли в словах Данилова про удар по Кримському мосту “анонс теракту” і додали, мовляв, в заяві української сторони “багато ознак діянь, які підлягають правовій перевірці і подальшому покаранню”.

Напередодні в мережі з’явився сайт, на якому невідомі розмістили таймер зі зворотним звітом і вказали “Кримський міст впаде”. Це нібито має відбутися 9 травня. Також там зазначено, що у росіян, які приїхали на окупований півострів, ще є час покинути територію суверенної держави Україна.

Джерело.