facebook

Бабця, яка вийшла до військових із червоним прапором і потім стала зіркою на російському ТБ, заявляє, що так вчинила, бо думала, що це росіяни і розраховувала, що вдасться “мирно” розійтися з окупантами.

Про це вона розповіла сама в інтерв’ю співробітнику Центру стратегічних комунікацій, пише ТСН.

Зараз жінка у лікарні Харкова разом із чоловіком. “Жіночка, яка, за версією російської пропаганди, «сміливо протистояла націоналістам», насправді вдячна українським військовим, які не тільки підтримують її продуктами, але й захистили від гніву пересічних харків’ян”, – значиться у дописі відомства.

Анна Іванівна незадоволена своєю популярністю і каже, що краще б її не було, як і самої війни. Пояснює, що вийшла з червоним прапором до, як вона думала, російських військових, щоб вони «не громили Україну». Жінка каже, що відчуває себе «зрадницею», проте військові, які навідують жінку і приносять продукти її намагаються заспокоїти.

Військові закликають не зневажати стареньку.

«Тепер, коли від росіян Анна Іванівна отримала міну на подвір’я, а від українців допомогу, її онук рятується в Польщі, коли вона дізналася про Бучу та все інше, вона закинула той червоний прапор подалі», – каже комвзводу з псевдо «Кадет».

Нагадаємо, що в Мережі було опубліковане відео від українських військових, на якому їх зустрічає бабуся із радянським прапором. Вона казала, що дуже чекала їх і “молилася за Путіна і за весь народ”.

Це відео швидко підхопили російські пропагандисти і показували сюжети про “українську бабусю” на багатьох телеканалах. Її називали “хороброю жінкою, яка не побоялася вийти до ЗСУ із радянським прапором”.

Джерело.