facebook

Офіцер морської піхоти ЗС РФ Іван Отраковський визнав міць української армії, зазначивши, що війна проти Сил оборони України не порівнянна з тим, що було у 2014 році. Силу опору наших воїнів він випробував на своєму досвіді – окупант потрапив під мінометний обстріл, його привезли до російського госпіталю.

Лежачи на лікарняному ліжку, в коментарі російському YouTube-каналу “Спец” він заявив, що “росіяни загрузли тут надовго”. Інтерв’ю поширив український журналіст Юрій Бутусов (щоб переглянути відео, доскрольте новину до кінця).

“Значить, надовго ми зав’язли. З того боку воюють добре, особливо артилерія, мінометники – працюють на п’ять балів”, – зізнався офіцер путінської армії.

Він зазначив, що дуже багато окупантів “перемелює” саме на артилерії. А основна маса втрат у лавах російських військових – це результат осколкових поранень.

Ще однією з причин загибелі власних солдатів окупант Отраковський вважає слабкий радіозв’язок у їхніх військах – його він називає “найпоганішим”. Також каже, що у російської армії сильно шкутильгає забезпечення. А третя причина – слабка взаємодія військ.

“На жаль, все це є. Якщо ми візьмемо приклад Другої світової війни, то зараз іде 1941 рік. Чекаємо, що нарешті сум’яття закінчиться і почнуться 1942-43 рр. – тобто нормальне ведення війни”, – висловився загарбник.

Морпіх ворожих сил наголосив, що дії Росії проти України – це не “спецоперація”, а війна. Водночас закликав “знищувати все” у нашій країні.

“Кинули війська в лоб і думали, що ось так зараз вони (українські військові. – Ред.) всі розбіжаться, як у 2014 році. Зараз зовсім інша у них армія, чітка підготовленість, артилерія пристрелена”, – пояснив окупант причини поразки ЗС РФ.

Як повідомляв OBOZREVATEL, із перехоплених розмов окупантів стало відомо, як країна-агресор приховує свої втрати в Україні перед власним народом. Зокрема, тіла мертвих військових РФ вивозять маленькими партіями й винятково вночі.

 

Джерело.