facebook

Російський журналіст Олександр Невзоров, відомий критикою злочинного режиму Володимира Путіна, показав кадри першої зустрічі глави РФ із членами Ради законодавців, що відбулася у вівторок, 27 квітня. Він зазначив, що лідера країни-агресора зустрічали та проводжали стоячи з оплесками, після “натяку на ядерний удар по Заходу”.

Відповідний допис Невзоров опублікував у своєму Telegram-каналі. Зазначимо, Путін заявляв, що завдання “спеціальної військової операції” в Україні “будуть безумовно виконані”, а також пообіцяв “блискавичні удари” по країнах, що підтримують нашу країну (щоб подивитися відео, доскрольте сторінку до кінця).

“Сумно. Спостерігається все більший некроз системи. В організмі влади живих “клітин” більше немає. Вже починається стадія чистого гітлеризму. За всіма симптомами – хвороба країни смертельна, одужання неможливе.

Залишається тільки одне питання – загине Росія одна, або все-таки потягне у смерть і весь інший світ?”, – написав Невзоров.

Нагадаємо, що Невзоров раніше посилав “у дупу” уряд Росії за те, що ті визнали його іноагентом. Опозиціонер зазначив, що йому байдуже, які назви йому дадуть, заявивши, що війну РФ все одно програє.

Раніше OBOZREVATEL писав про те, що Олександр Невзоров запропонував американському мильярдеру Ілону Маску за соціальною мережею Twitter придбати Росію.

 

Джерело.