facebook

Російські пропагандисти, “рупори кремля” Ольга Скабєєва та депутат Держдуми від фракції ЛДПР Олексій Журавльов розмірковували у прямому ефірі телеканалу “Росія1”, за скільки секунд міжконтинентальна балістична ракета “Сармат” долетить до столиць Великобританії, Німеччини та Франції, які дають Україні зброю.

Віідеофрагмент опублікували у телеграм-каналі Ксенії Собчак “Кровавая барыня”. “Один “Сармат” і все – були Британські острови, немає Британських островів. Я серйозно кажу”, – зазначив Журавльов.

Депутат Держдуми від “Єдиної Росії” Євген Попов намагався заперечити, що Великобританія також має ядерне озброєння, і в цій війні “не виживе ніхто”, “нікого не буде на планеті”.

“Почнемо спочатку, з чистого листа”, – іронічно прокоментувала Скабєєва.

Вона розповіла, що час польоту Сармата від Калінінграда до Берліна 106 секунд, від Калінінграда до Парижа – 200 секунд, до Лондона – 202 секунди. В ефірі продемонстрували відповідну картинку з підписом “Час польоту ракет РС-28 “Сармат” до столиць країн, які дають Україні найбільше зброї”.

“Їм цю картинку треба також показувати. Рахуйте посекундно. Що ти встигнеш? Все, здрастуйте, прилетіло”, – сказав Журавльов.

Джерело.