facebook

Радник голови Офісу президента Михайло Подоляк зазначає, що Росія не бажає проводити переговори в Маріуполі для безпечного виходу людей з “Азовсталі” і не реагує на пропозицію обміняти українських бійців на кума Владіміра Путіна – Віктора Медведчука.

Про це Михайло Подоляк сказав в інтерв’ю “Радіо Свобода”
“Безумовно, шанси на переговори залишаються. Для нас принципово було б забрати людей наших: не тільки цивільних, а й військових, які сьогодні є символом незламності України. Російська Федерація націлена на максимальне знищення Маріуполя в цілому… На жаль, Російська Федерація поки що все це (пропозиції щодо звільнення цивільних і військових у місті – ред.) ігнорує, бо росіяни на сьогоднішній день репутаційно все втрачають. Тому їм, в принципі, я так розумію, немає різниці: вб’ють вони тисячу цивільних чи 10 тисяч”, – зазначив Подоляк.

Подоляк прокоментував і долю Медведчука і модливість його обміну на цивілльних та військових з Маріуполя. За його словами, Медведчука в Україні хтось “брендував” як людину впливову і важливу для Російської Федерації, “а з’ясувалось, що він їм практично не потрібний”.

Джерело.