facebook

Українці не ведіться на чергову політтехнологію та не ділить людей на«антівакцинних» та вакцинованих! В мене багато знайомих і родичів, які зробили два щеплення і сьогодні хворіють на Ковід і далеко не в легкій формі, і також є багато знайомих, хто не робив жодних вакцин і переніс хворобу в легкій формі або взагалі не хворів.

Не треба«відправляти» до родичів загиблих тих, хто не робить вакцини. Сьогодні багато загинуло і тих, хто робив вакцини.

Зупиніться, будь ласка!!!

В тому, що така сітуація, винна наша медична система. До сімейного лікаря дозвонитися неможливо, здати тести без черги неможливо, жодної ізоляції хворих від здорових немає, швидку допомогу викликати неможливо, лікарів не вистачає, більшість людей хворіє» сам на сам» з хворобою.
Сьогодні по країні пройшли акції протесту проти примусової вакцинації, люди вийшли відстояти свої права. Страшно читати коментарі.
Я просто не розумію тих, хто зробив вакцини, чому ви так боїтеся тих, хто не вакцинованих, та хто вам дав право обзивати тих, хто не погоджується з вашою думкою?

Давайте краще всі разом будемо думати, як змінити на краще нашу медичну систему, а не звинувачувати один одного!

Джерело.