facebook

Уродженець Чортківщини Василь Гуцуляк загинув, захищаючи рідну батьківщину. Чоловік брав активну учатсь в Революції Гідності, тож коли почалася війна, одразу повернувся з-за кордону, щоб стати на захист України.

“Сумна звістка надійшла до Іване-Пустенської громади про загибель в м. Попасна Луганській області уродженця села Іване-Пусте Чортківського району Гуцуляка Василя Івановича (нар. 2 жовтня 1987).

Одразу після прибуття із Польщі пішов добровольцем та став до лав Збройних сил України захищати Батьківщину від російських загарбників.

Василь був чудовою людиною, справжнім патріотом, а також одним із перших учасників Революції Гідності. Його принципи та переконання не дозволили йому сидіти, склавши руки, осторонь.

Нам не віриться, що ми не зможемо потиснути йому руку, ніколи разом не посміємось з його дотепних жартів, ніколи… Висловлюємо щирі співчуття родині. Василь був справжнім героєм, а герої – не вмирають!!!! Пам’ять про нього назавжди залишиться в наших серцях. Вічна пам’ять герою!!!!”, – йдеться в повідомленні Івано-Пустівської сільради.

Джерело.