facebook

Нещодавно ми писали про жахливу ДТП, яка трапилася 1 листопада на Кіровоградщині, в результаті якої загинуло 4 людей, серед яких троє дітей. Як виявилося у ДТП загинув тренер з карате і троє його вихованців. Всі вони були з Кривого Рогу і вже верталися із змагань до дому, але…

“Це Анастасія Улитка. Одна із чотирьох загиблих спортсменів в аварії на трасі Кривий Ріг – Кропивницький.
На одному з останніх знімків дівчинка тримає кубок за перше місце на обласному чемпіонаті з карате.
Настя назавжди залишиться у наших серцях дванадцятирічної, як на цьому фото. Ми повідомимо дату прощання із загиблими криворізькими спортсменами пізніше.

Анастасія Улитка
Артем Куроп’ятник
Данило Перець
Руслан Тодорашко

Пам’ятаємо. Сумуємо.” – йдеться в дописі.

 

Настя посіла перше місце і дуже хотіла до дому
У Дитячо-юнацькій спортивній школі №2 Кривого Рогу не можуть оговтатися від страшної новини.

“Усі троє загиблих дітей були вихованцями нашої школи. Вони поверталися з чемпіонату України з кіокушинкай карате, який проходив у Вінниці. Руслан – досвідчений тренер, виховав багато спортсменів, серед них і майстри спорту, і кандидати. Дітки дуже гарні… Дуже важко”, – розповіли в адміністрації.

на фото загиблий тренер Руслан Тодорашко.

У ДЮСШ також додали, що Анастасія Улітко посіла перше місце на чемпіонаті й дуже хотіла додому, щоб відсвяткувати перемогу.

Водій заснув за кермом
Президент Національної федерації кіокушинкай карате Олександр Гончаренко розповів журналістам, що за його інформацією, Руслан Тодорашко заснув за кермом.

“Така трагедія трапилася… Заснув за кермом і вилетів на зустрічку… Гарна була людина. Руслан – суддя міжнародної категорії, підготував призерів чемпіонату Європи. Ми готуємося виїжджати до Кривого Рогу, завтра буде похорон”, – повідомив Олександр Гончаренко.

За фактом смертельної ДТП поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України “Порушення правил безпеки дорожнього руху чи експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами”. Проте, як неофіційно кажуть правоохоронці, винуватець ДТП вже ні за що не відповість – бо й сам загинув.

 

Джерело.