facebook

Сумна новина наповнила серця близьких і друзів Людмили Іванівни Мустепаненко. На 61 році життя жінка несподівано відійшла у вічність. Людмила Іванівна працювана вчителькою трудового навчання і більше за все любила свою роботу.

Цю сумну новину повідомили на сторінці “КІЛІЙСЬКИЙ ЗАКЛАД ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ №3 КІЛІЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ” у Facebook.

“Кілійський заклад загальної середньої освіти в глибокій жалобі з приводу передчасної смерті вчителя трудового навчання Людмили Іванівни Мустепаненко. На 61-му році життя перестало битися іі серце.
Несподівана смерть Людмили Іванівни — втрата для рідних, близьких, для колег і друзів. На жаль, словами важко загоїти на серці страшну рану від втрати, важко знайти слова втіхи, коли зупиняється серце, проте світлі спогади про цю людину, яка чесно і гідно прожила своє життя, завжди будуть сильнішими за смерть.
Людмила Іванівна віддала роботі в школі 36 років.
Світлий, добрий спомин про Людмилу Іванівну та іі внесок у розвиток школи завжди житиме в серцях колег і іі учнів, усіх, хто іі знав, любив і поважав. Висловлюємо свої щирі співчуття всім рідним і близьким людям померлої.
Вічна пам’ять та Царство Небесне! Прощання відбудеться 02.11.2021 за адресою: вулиця Пушкіна, 64, о 12.00.”

Джерело.