facebook

Активна пітримка країни-агресора та президента Путіна не минула для телеведучої Сніжани Єгорової безслідно. Так, консул України в Анталії Емір Рустамов відмовився продовжити закордонні паспорти малолітніх дітей Єгорової. Таке рішення він ухвалив у зв’язку із політичною позицією телеведучої.

Про цю ситуацію Єгорова розповіла на своєму YouTube-каналі.
Сніжана Єгорова розповіла, що через коронавірусну пандемію

За словами акторки, через пандемію вона з трьома неповнолітніми дітьми вилетіла до Туреччини ще у серпні 2021 року і перебуває там досі. Але через три місяці у її дітей закінчиться термін дії закордонних паспортів. Щоб їх продовжити актриса звернулась у найближче консульство, але у продовженні паспортів їй відмовили, через її прихильність до президента-агресора Путіна.

“А сьогодні консул мене запитав: “Це ваша сторінка у Facebook?” І показав мені пост за 26 січня, який я писала до всіх сумних подій. Де повідомляла, що підтримую Путіна у питаннях світової громадської безпеки”, – заявила Єгорова.

Після стверджувальної відповіді Емір Рустамов поставив таке запитання: “Чи підтримуєте ви, як і раніше, Путіна?”
“Я сказала, що ні. Тоді мене запитали, чому не видалила цей пост? Я пояснила, що не можу це зробити, тому що моя сторінка зламана”, – сказала актриса. Вона обурилася, що тоді, після зізнання у підтримці Путіна, “була піддана суспільній обструкції” і отримала хвилю хейту та ненависті.

“Хочу офіційно заявити: я, Єгорова-Грищенко Сніжана Олександрівна, мати п’ятьох дітей, громадянка України, не підтримую військових дій Російської Федерації на території України”, – наголосила скандальна знаменитість. Але консул відмовив їй у продовженні паспортів.

Джерело.