facebook

Один із так званих призовників на війну Росії проти армії Збройних Сил України на Донбасі вирішив похвалитися своїми потенційними заслугами у прямому ефірі TikTok. Бувши в сильно нетверезому стані, одягнувши десантську тільник і берет, чоловік тюркської зовнішності публічно погрожує “вбивати укров”.

За відповідну “службу” герою відеоролика пообіцяли погасити чинну судимість. Глядачі трансляції з презирством та іронією звернулися у коментарях до чергового “призовника” “ЛНР” (щоб подивитися відео, доскрольте сторінку до кінця).

“От мені дали рюкзак з військкомату, завтра виїжджаю. Укропи, чекайте на мене, чекайте на російський десант! Мені пообіцяли, що погасять судимість, буду з вами воювати”, – невиразно звернувся до українських захисників росіянин.

На запитання підписника, яким чином людину із судимістю постачають зброєю та відправляють воювати, автор ролика відповів зустрічним питанням.

“А ти що не знаєш, що призов йде? Судимий, не судимий… ось і мене призвали”, – сказав “десантник”.

Як раніше повідомляв OBOZREVATEL, військова напруга в ОРДЛО, спровокована бойовиками, призвела до повальної мобілізації тамтешнього населення. Чоловіки призовного віку ховаються по будинках і навіть переодягаються у жіночий одяг.

Джерело.