facebook

Скандальний російський політик Володимир Жириновський, який відомий багатьма неадекватними заявами та погрозами в адресу українців, зокрема, такими як “спалити українські міста до тла” та пропозиціями іншим державам “розділити територію України”, зараз перебуває при смерті.

Як повідомляють численні ЗМІ, в антиукраїнського політика внаслідок ускладнень після коронавірусу критичне враження легенів та запальні процеси в головному мозку.

Як повідомляє “OBOZREVATEL” з посиланням на російські ЗМІ, лідера ЛДПР Володимира Жириновського під’єднали до апарату високопоточної штучної вентиляції легень (ШВЛ), до якого під’єднують лише критично хворих. Він перебуває під постійним наглядом медиків.

Ще 10 лютого повідомлялося, що стан Жириновського залишається тяжким із негативною динамікою. Ситуація ускладнюється наявністю діабету. На той момент у антиукраїнського політика прогресувала дихальна недостатність, сатурація була на рівні 90-91%. Водночас, за даними ЗМІ, лідер ЛДПР вважав себе здоровим і противився лікуванню. Щоб продовжувати неінвазивну вентиляцію легень, йому давали заспокійливе. Напередодні він заявив, що аж 8 разів зробив щеплення від коронавірусу російськими вакцинами “Супутник V”, а потім “КовіВак”, але навіть це не врятувало українофоба Жириновського від коронавірусу.

Джерело.