facebook

16 лютого в морг повернули речі чоловіка, що загинув у ДТП з кортежем бізнесмена Олександра Ярославського. Напередодні їх було викрадено, попри присутність охорони.

Викрадені з моргу речі загиблого у ДТП із Ярославським повернули: у справі новий поворот. Ексклюзив

Поліція буде з’ясовувати, як таке могло статися, і чи речі не підмінено і не пошкоджено. Про це OBOZREVATEL стало відомо з особистих джерел.

Нагадаємо: про зникнення речей загиблого, які мали пройти експертизу, стало відомо 15 лютого. Повідомляється, що злому не було. Хто саме вчинив крадіжку та як –встановлюватимуть правоохоронці.

Як стало відомо нашому виданню, напередодні там виставили наряд поліції для охорони, оскільки надійшла інформація, що люди бізнесмена збираються викрасти труп, що є безпрецедентним кроком.

Зі свого боку в ГУ Нацполіції Харківської області стверджували, що до зникнення речових доказів призвело недбале ставлення до своїх обов’язків працівників моргу.

Також ситуацію прокоментував міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський, наголосивши, що спроби сфальсифікувати справу продовжуються. Він зазначив, що за фактом зникнення речей з моргу негайно проведено 11 невідкладних обшуків.

“Відкрито кримінальне провадження за статтею приховування доказів. Очевидно, що хтось дуже не хоче нести відповідальність за скоєне”, – зауважив Монастирський.

Міністр закликав бізнесмена Ярославського, який може бути причетний до смертельної ДТП 9 лютого під Харковом, якнайшвидше повернутися в Україну. За словами чиновника, правоохоронці мають до нього багато запитань.

Джерело.