facebook

У місті Курахово, що на Донеччині, чоловік побив до смерті трирічну дитину і закопав її тіло в саду. Зловмисника вже затримали та повідомили йому про підозру.

На Донбасі чоловік побив до смерті трирічну дитину і закопав її тіло в саду

Чоловікові загрожує від десяти до п’ятнадцяти років в’язниці чи довічне позбавлення волі. Про це повідомили у пресслужбі Офісу генерального прокурора України.

У січні цього року мешканець міста Курахове був удома разом зі своєю співмешканкою та трьома маленькими дітьми. Дитина 3-х років від народження не могла самостійно рухатися, але чоловік взяв її за руки і змушував ходити. Хлопчик розплакався і через це зловмисник почав його бити. Він завдав численних тілесних ушкоджень, від яких дитина померла.

Згодом чоловік поклав тіло хлопчика в сумку і відніс у занедбану ділянку садового товариства, яка розташована за 2 кілометри від будинку. Там він його закопав.

Правоохоронцям про зникнення дитини повідомила її бабуся.

Слідчі розшукали та затримали чоловіка. Йому повідомили про підозру у скоєнні умисного вбивства малолітньої дитини (п. 2 ч. 2 ст. 115 КК України). Судово-медична експертиза встановила, що хлопчик помер унаслідок тупої травми голови із крововиливом під тверду мозкову оболонку.

Наразі вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Джерело.