facebook

У селі Замшани, що у Волинській області, водій автомобіля Audi 100 на смерть збив 19-річну дівчину. Після події він втік, але пізніше сам прийшов до поліції.

На Волині водій, який збив на смерть 19-річну дівчину і втік з місця, сам прийшов у поліцію. Фото

Аварія сталася близько третьої ночі неділі, 30 січня, поблизу зупинки громадського транспорту. Про це повідомили у Головному управлінні Національної поліції України у Волинській області.

У понеділок, 31 січня, правоохоронці встановили особу водія. Ним виявився 23-річний мешканець села Кортеліси Анатолій Олексюк.

Слідчі внесли відомості про аварію в ЄРДР за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть) Кримінального кодексу України. Після цього копи почали його розшукувати.

Вже наступного дня, 1 лютого, винуватець сам прийшов до правоохоронного органу, знаючи, що протягом кількох годин міг би бути затриманий правоохоронцями.

ДТП сталася біля зупинки

Чоловіка допитали, після чого йому оголосили про підозру за ч. 3 ст. 286-1 ККУ. Винуватцю смертельної аварії загрожує від п’яти до десяти років ув’язнення з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Аварія сталася в селі Замшани

Джерело.