facebook

Біля селища Гребінки на Київщині вранці 30 січня зіткнулися легковики “ВАЗ 2121” і Mazda. Внаслідок аварії загинула 29-річна вагітна киянка.

На Київщині у ДТП загинула вагітна: з'ясувалися деталі трагедії. Фото

Трагедія трапилася близько 06:00 неділі. Про це повідомляється на сторінці поліції Київської області у Facebook (щоб переглянути фото, доскрольте новину до кінця).

Зазначається, що автомобілем “ВАЗ 2121” керував 28-річний житель столиці. Його вагітна дружина сиділа поряд на пасажирському місці. За кермом іншого авто була 31-річна киянка, працівниця банку.

На дорозі зіткнулися "ВАЗ 2121" і Mazda

Очевидно, зіткнення було лобовим – від нього в обох транспортних засобів пошкоджені передні частини. У ВАЗ удар припав саме на пасажирську сторону – вагітна киянка померла на місці аварії ще до приїзду медиків. З понівеченого салону рятувальники діставали жінку за допомогою спецобладнання.

Аварія трапилася біля смт Гребінки

На місці аварії працювали патрульні поліцейські з Білої Церкви, співробітники слідчого управління ГУ Нацполіції Київської області, а також ДСНС і швидкої.

Вагітна пасажирка "ВАЗ 2121" померла в аварії

За результатами медичного освідування, алкоголю в організмі обох водіїв не виявили. Жінка, яка керувала Mazda, через ДТП перебувала в шоковому стані.

Водійка Mazda через ДТП була в шоковому стані

Правову кваліфікацію дорожньо-транспортній пригоді біля селища Гребінки мають надати правоохоронці, після встановлення її обставин і причин.

Джерело.