facebook

Донька загиблого у ДТП в Харкові записала емоційне відеозвернення. Зараз вони шукають досвідченого адвоката та очевидців події

Донька загиблого на Chevrolet Aveo у смертельній ДТП у Харкові записала відеозвернення. Наразі родина загиблого чоловіка шукає адвоката, який представлятиме їх у суді.
Відповідне звернення дівчина опублікувала в мережі.
Дочка загиблого в смертельній ДТП в Харкові, що сталася напередодні, емоційно звернулася до свідків аварії. Дівчина попросила всіх свідків терміново зв’язатися з її сім’єю.

“Зараз ми з братом знаходимося біля моргу, де лежить мій тато. Замість цього в нашій родині сьогодні планувалася радісна, дуже довгоочікувана для тата дата… На жаль, склалося, як склалося. Мій тато лежить тут тільки тому, що 16-річний хлопець вирішив прокатати своїх друзів. 16-річний хлопець відчуває свою безкарність”, – каже вона.

Дівчина розповіла, що зараз її сім’я шукає досвідченого адвоката, який представлятиме їх у суді. Також вони шукають очевидців аварії, які наздоганяли і затримували її винуватця.

“Я прошу вас, зверныться до нас. Не треба боятися, страшно не це, страшно жити потім з тим, чого ви не зробите зараз”, — емоційно звернулася дівчина.

Варто нагадати, що 26 жовтня в Харкові сталася смертельна ДТП – водій Infiniti на великій швидкості протаранив Chevrolet. В результаті аварії водій Chevrolet загинув на місці.

Відомо, що за кермом автомобіля Infiniti перебував 16-річний водій, в його машині також перебували неповнолітня і двоє 19-річних хлопців. Їх госпіталізували з важкими травмами.

Неповнолітнього водія правоохоронці затримали. Наразі ведеться досудове слідство.

Джерело.