facebook

Батько 16-річного Миколи Харківського, який став винуватцем смертельної ДТП у Харкові, прокоментував інцидент зі своїм сином. Михайло Харківський заявив, що вважає все, що відбувається, “спланованою акцією”.

Про це повідомляє “Kharkiv Today”.

Журналісти видання поспілкувалися із батьком Миколи. Михайло Харківський не став прямо відповідати, хто є власником Infiniti Q50. Він також не каже, чи бачився із сином після аварії.

Михайло не хоче спілкуватися із пресою, бо побоюється, що це зіграє проти його сина. Він також натякає, що за кермом міг бути не Микола, а один із його друзів.

“Уся інформація, яка викладена в інформаційному середовищі, спрямована на те, щоб зробити з Колі злочинця “, – бідкається Михайло.

Він також додав, що нікого не виправдовує, оскільки було скоєно страшний злочин і не стало людини.

“Чому нічого не було викладено хорошого, нічого хорошого про людину не сказали, а сказали лише одне погане. Нічого не наводить на думку про те, що це все спланована акція?”, – обурюється Харківський.

Він також поскаржився на те, що йому не дали залишити сина у відділенні швидкої допомоги, хоча у нього травмовано голову.

Михайло підтверджує, що до поліції подали заяву про викрадення авто. При цьому стверджує, що ні він, ні його дружина цього не робили. Чоловік також не відповів, кому належить Infiniti.

Нагадаємо, аварія сталася о 20:40. Сріблястий Infiniti Q50, за кермом якого був мажор, проїхав на червоне світло на швидкості понад 100 км/год проспектом Гагаріна і врізався в Chevrolet Aveo. Він рухався вулицею Одеською. Водій другого авто помер на місці. Пасажирів елітної іномарки госпіталізували із травмами різного ступеня тяжкості. Юного гонщика було заарештовано.

Раніше на Realist.online повідомлялося про те, що постив в Інстаграмі винуватець смертельної ДТП у Харкові.