facebook

У Запорізькій області підозрювані у викраденні та вбивстві 11-річного Максима Самофалова зізналися також у вбивстві 48-річної жінки. При цьому місцеві жителі нібито знали винуватця злочину, але не повідомляли про свої припущення правоохоронним органам, боячись за своє життя.

За попередніми даними, причиною конфлікту і надалі вбивства стали нібито виявлені жінкою наркотичні речовини. Про це повідомляє видання “Місцеві вісті”.

Родичі зниклої ще у вересні 2021 року Ірини Снегірьової підозрювали, що до зникнення може бути причетна людина на прізвисько Череп, але боялися говорити про свої здогади.

За інформацією місцевого видання, загибла з чоловіком працювали на одному з підприємств Акимівки, вони обидва були знайомі з підозрюваним. Незадовго до зникнення жінка нібито надала його послугу і дозволила залишити на кілька днів у порожніх складах підприємства мішки. При цьому підозрюваний запевняв, що в них міститься квасоля, але надалі загибла виявила в них схожу на коноплю речовину.

Після цього вона почала вимагати прибрати ці мішки з підприємства, внаслідок чого між Снегірьовою та Черепом виник конфлікт. Після того, як жінка зникла, місцеві почали здогадуватися, хто може бути причетний до цього.

Крім того, анонім підтвердив таку ж інформацію в YouTube. За його словами, загибла нібито взяла частину наркотичних засобів, які підозрюваний зберігав на підприємстві. Втім, варто зазначити, що особистість аноніма, який розповідає про обставини злочину, невідома, тому підтвердити його легенду про те, що сталося, неможливо.

Нагадаємо, двоє підозрюваних у викраденні та вбивстві 11-річного Максима Самофалова у Запорізькій області нібито скоїли ще один тяжкий злочин – вони вбили жінку та кинули її тіло у річку.

 

Джерело.