facebook

Батько дитини каже, що вкине тіло у могилу своєї матері, а труна для цього непотрібна.

УВінницькій області 68-річний чоловік відмовляється хоронити двомісячну дівчинку, яка ще тиждень тому померла, захлинувшись материнським молоком. Тіло дитини батько зберігає у будинку, де мешкає з дружиною та 6-річною донькою.

Про це у четвер, 20 січня, йдеться у сюжеті ТСН.

Відомо, що немовля померло у селі Українка у двомісячному віці ще шість днів тому. Судово-медична експертиза встановила, що дівчинка захлинулася грудним молоком — воно потрапило у легені. До четверга, 20 січня, померлу дитину досі не похоронили. Чоловік зберігає його у рожевій дитячій ванночці, накривши дерев’яною дошкою, у власному будинку.

 

Спочатку чоловік вимагав, щоб результати експертизи переклали латинською мовою і зачитали йому. Потім він взагалі заявив, що труну для немовляти не купуватиме, а просто вкине тіло дитини у могилу своєї померлої матері. Аргументація звучала наступним чином: “тому що я так, як батько, розумію”. Інших пояснень чоловік не надає навіть правоохоронцям.

Увесь цей час труп немовля знаходиться у хаті, де живе ще одна дитина — шестирічна сестричка загиблої.

Пізніше видання “Сегодня” повідомило ще більш моторошні подробиці цього інциденту. Зокрема, що чоловік забирав тіло двомісячної доньки з моргу і віз його додому у село на звичайній маршрутці. По поверненню додому, чоловік помістив труп у дитячу ванночку та накрив дошками. Тіло доньки він відмовляється показувати навіть дружині.

Правоохоронцям свої дії горе-батько пояснює так: він хоче, щоб результати експертизи переклали українською мовою з латини, на якій нібито складений висновок, щоб точно знати причину смерті немовляти. Хоча до цього була інформація, що чоловік навпаки вимагав перекладу експертизи на латинську.

 

Джерело.