facebook

У Запоріжжі 17 січня померла дівчинка 4-х місяців, яку матір виховувала в цілковитій антисанітарії. Вона залишила малечу на знайомого чоловіка, тепер жінку шукають.

У Запоріжжі померла 4-місячна дівчинка, яку матір залишила на знайомого: дитина жила в антисанітарії. Фото

Трагічний випадок трапився близько 17:00 понеділка. Про нього правоохоронців сповістили медики, інформує пресслужба ГУНП у Запорізькій області (щоб переглянути фото, доскрольте новину до кінця).

Лікарів у квартиру на вулиці Патріотичній, що в центральній частині міста, викликав 36-річний знайомий матері дитини. Медики намагалися реанімувати дівчинку, проте її серце зупинилося в кареті швидкої допомоги.

У поліції опублікували кадри з помешкання, де дитина жила з матір’ю. На них видно, що малечу виховували в повних антисанітарних умовах, із ознаками неналежного харчування й недотримання елементарних гігієнічних норм.

У помешканні, де жила померла дівчинка, – повна антисанітарія

Вже встановлено, що матір’ю померлої дівчинки є місцева жителька. Їй 29 років і торік її уже притягували до кримінальної відповідальності. Зокрема, за незаконне зберігання наркотичних засобів.

У день трагедії жінка на тривалий час залишила доньку на свого знайомого 1985 року народження.

Дитину виховували в неналежних умовах

За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 166 Кримінального кодексу України (Злісне невиконання обов’язків по догляду за дитиною або за особою, щодо якої встановлена опіка чи піклування).

Санкція цієї статті передбачає 2-5 років обмеження чи позбавлення волі на той самий строк. Поки правоохоронці встановлюють місцеперебування горе-матері

Дитина жила з горе-матір’ю в квартирі на вулиці Патріотичній

Джерело.