facebook

На превеликий жаль, сьогодні, 14 січня обірвалося життя медсестри з міста Косів Світлани Ватаманюк. Жінка 32 роки працювала медсестрою у місті Косові (Івано-Франківська область). 28 грудня пані Світлана отримала сильні опіки під час пожежі у лікарні.

Світлана померла… Прости… Молимось… Співчуття родині і всім, хто вірив і боровся з нею…”,– пише пані Ольга.

Спершу лікарі діагностували в неї 60% опіків. Літаком санавіації Світлану Ватаманюк перевезли до опікового центру в Києві. Згодом волонтерка Юлія Таринська повідомила, що у Світлани 80% опіків. Її стан був критично-стабільний, але декілька днів тому почав погіршуватися.

Світлані Ватаманюк було 58 років. Вона працювала в реанімації з першого дня її відкриття і до фатального дня пожежі. Загальний стаж роботи в реанімації – 32 роки.

Ймовірно причиною пожежі в реанімації Косова стало те, що хтось запалив заупокійну свічку. Однак версій пожежі у реанімації Косівської лікарні декілька: не виключають несправність кисневої апаратури. Під час пожежі троє людей загинуло у вогні. Окрім того, одна людина пішла з життя від коронавірусу. Також через два дні після трагедії у лікарні померла ще одна постраждала під час пожежі.

Джерело.