facebook

В Америці, штат Техас, померла зірка YouTube – 15 річна Адалія Роуз, яка страждала на рідкісний синдром Гатчінсона-Гілфорда або дитячу прогерію. Підліток прославилася своєю відчайдушною спрагою до життя, незвичною зовнішністю, яку викликав недуг, та веселим характером.

Померла 15-річна дівчинка та зірка YouTube з обличчям 'бабусі'

Про це повідомили на офіційних сторінках знаменитої дівчинки в Facebook та Instagram. Рідні подякували всім прихильникам, які підримували Адалію, та заявили, що хочуть пережити горе на самоті (щоб подивитися фото, доскрольте до кінця сторінки).

“12 січня о 19:00 Адалія Роуз Вільямс була звільнена з цього життя. Вона прийшла тихо і пішла тихо, але її життя не було таким. Вона доторкнулася до сердець мільйонів і залишила відбиток на тих, хто її знав”, – йдеться в повідомленні.

Померла зірка YouTube – 15 річна Адалія Роуз

Рідні покійної сподіваються, що зараз вона “танцює під улюблену музику”, адже тепер їй не боляче. Також в тексті є багато слів подяки фанатам, лікарям та медсестрам, і всім тим, хто роками допомагав родині.

Дівчинка страждала на рідкісне захворювання – синдром Гатчінсона-Гілфорда

Хто така Адалія Роуз

Унікальна дівчинка, якій не пощастило народитися з рідкісною хворобою, прославилася на YouTube завдяки своїм відео з макіяжем, оглядами на косметику, влогами про своє життя та іншими цікавими роликами. Профіль покійної зірки нараховує майже 3 млн підписників.

Адалія прославилася на YouTube завдяки своїм відео з макіяжем

Судячи з коментарів опечалених підписників, маленьку блогерку запам’ятали як життєрадісту та добру особистість, якій вдавалося боротися з недугом аж до 15 років, хоч середня тривалість життя з прогерією – 13 років.

Маленьку блогерку запам'ятали як життєрадісту особистість

Адалія любила тварин

Згідно з даними Національної організації з рідкісних захворювань (NORD), дитяча прогерія може бути уродженою, але зазвичай у більшості хворих її ознаки виявляються у віці 2-3 років. Різко сповільнюється ріст малюка, шкіра стає сухою, тонкою і зморщеною.

Адалія була відомою своєю спрагою до життя

15-річна блогерка страждала на рідкісне захворювання

Страждаючі на синдром Гатчінсона-Гілфорда мають характерний зовнішній вигляд: велика голова, загострене обличчя, недорозвинена нижня щелепа. Також спостерігається атрофія м’язів, відбуваються дистрофічні процеси в зубах, волоссі та нігтях, зміни кістково-суглобового апарату, порушення жирового обміну та помутніння кришталика.

Страждаючі на синдром Гатчінсона-Гілфорда мають характерний зовнішній вигляд

Адель прославилася своєю зовнішністю

Профіль покійної дівчинки нараховує майже 3 млн підписників

Джерело.