facebook

На Львівщині на трасі Львів-Луцьк в аварію потрапили рейсовий автобус «Львів-Радехів» та легковик Mazda 5.

ДТП трапилася 9 січня близько 9:30 поблизу села Новий Став. У цій аварії постраждали водій та троє пасажирів маршрутки, а також водій легковика та двоє його пасажирів, зокрема, 9-річний хлопчик.

Користувачка Facebook Вікторія зазначила, що серед постраждалих є лучани Людмила Глинчук, її чоловік Сергій Демих та 9-річний син Тимофій.

Жінка зазначає, що терміново потрібно здати кров будь-якої групи в Клінічну лікарню швидкої медичної допомоги м. Львова, що на вулиці Миколайчука, 9.

«Дитина в шоковому стані! Сергій, а особливо Люда дуже тяжкі! Сім’я у великому страху та розпачі, молять про допомогу. У Сергія множинні переломи… У Люди все тіло в переломах, немає живого місця.

Номер картки сестри Сергія Демих:

4149 4993 4704 0097 Данилюк Оксана

Нагадаємо, в автобусі було вісім пасажирів. Травми отримали 59-річний водій автобуса з Червоноградського району, якого госпіталізували в лікарню швидкої медичної допомоги Львова, а також троє пасажирок маршрутки, віком 22, 33 і 46 років. Вони отримали легкі забійні травми та після огляду медиків від госпіталізації відмовились.

В легковику їхала сім’я з Луцька, яку затиснуло в понівеченому автомобілі. Рятувальники за допомогою спеціального спорядження деблокували 35-річну пасажирку та 35-річного водія. Також, на задньому сидінні Mazda 5 перебував 9-річний хлопчик, який внаслідок ДТП, за інформацією медиків, отримав легкі забійні травми та перебував в стані шоку.

За даними поліції, ДТП спричинив водій Mazda 5, мешканець Волинської області, який не впорався з керуванням і виїхав на смугу зустрічного руху. За фактом аварії поліцейські відкрили кримінальне провадження.

Джерело.