facebook

У Баришівці на Київщині п’яний чоловік під час сварки на ґрунті ревнощів забив до смерті свою дружину. За попередньою інформацією, загибла була вагітною.
Поліцейські затримали чоловіка та повідомили про підозру

Про це на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook повідомив керівник поліції Київщини Андрій Нєбитов. Зловмиснику загрожує до десяти років позбавлення волі (щоб подивитися відео, доскрольте до кінця сторінки).

“У 34-річної загиблої залишилася 15-річна дочка. За попередньою інформацією, вбита була вагітною, але ми це підтвердимо або спростуємо після отримання результатів відповідної експертизи. І все це лише через ревнощі”, – написав Нєбитов.

Можливо загибла була вагітною.

У пресслужбі поліції Київщини додали, що трагедія сталася 10 січня близько 21.40.

“Того вечора 30-річний чоловік прийшов додому напідпитку і почав ображати свою 34-річну дружину. Між ними виникла сварка, внаслідок якої розлючений чоловік завдав безліч ударів кулаками по голові дружині. Зловмисник зупинився лише тоді, коли жінка перестала дихати”, – розповіли в поліції.

Зловмисника затримали.

Мешканцю Баришівки повідомили про підозру у заподіянні умисних тяжких тілесних ушкоджень, що призвели до смерті. Йому загрожує до десяти років ув’язнення.

Джерело.