facebook

На Одещині поліцейські знайшли двох малолітніх дітей, які йшли босоніж уздовж траси до своєї бабусі. Хлопчики розповіли правоохоронцям, що втекли з дому, бо їх нібито кривдить вітчим.

На Вінниччині двоє дітей втекли з дому і босоніж пройшли 10 км: їх нібито ображав вітчим. Фото

Незважаючи на холодну пору року, двоє братів 6-ти та 12-ти років пройшли босоніж близько 10 кілометрів. Про це повідомляє пресслужба ГУНП на Одещині.

У поліції розповіли, що про дітей, які йдуть босоніж уздовж траси, повідомили небайдужі громадяни, які їхали автомобілем і звернули на них увагу. Начальниця сектору ювенальної превенції Подільського районного управління поліції Катерина Нігрецкул розповіла, що наряд одразу ж виїхав за вказаним місцем.

Побачивши поліцейську машину, діти почали ховатись у придорожніх насадженнях. Коли до них підійшли, хлопці розповіли, що бояться повертатися додому, бо їх нібито ображає вітчим. Діти сказали, що через це вирішили піти пішки до села Балта Одеської області, адже там живе їхня бабуся.

Поліцейські розшукали жінку похилого віку і виявилося, що онуки – часті гості в її будинку, тому вона мала всі необхідні речі, щоб переодягнути їх.

Примітно, що на Вінниччині про зникнення дітей у поліцію не повідомляли. Наразі поліцейські шукають матір хлопчиків, щоб з’ясувати, що сталося у їхній родині. Нині брати залишатимуться в бабусі.

На Вінниччині двоє дітей втекли з дому і босоніж пройшли 10 км: їх нібито ображав вітчим. Фото

Джерело.