facebook

39-річна Олена Коломійчук, яку 12 грудня разом із іншими пішоходами збив неповнолітній водій у Луцьку, померла у лікарні. У неї залишилося двоє маленьких дітей.

Померла 39-річна жінка, яку збив підліток у Луцьку: у неї залишилося двоє дітей

Про це повідомляють “Волинські новини”. За інформацією видання, жінка померла близько 7-ї години ранку.

На кадрах з місця трагедії було видно, як під час зіткнення Коломійчук підкинуло вгору і вона відлетіла на десяток метрів. Після ДТП постраждала перебувала у реанімації разом зі своїм 5-річним сином Матвієм.

Лікарі діагностували у неї важку черепно-мозкову травму, перелом правої верхньої кінцівки, а також лівої нижньої кінцівки. Їй провели операцію та підключили до апарату ШВЛ.

Що сталося?
12 грудня у центрі Луцька автомобіль Renault Megane наїхав на чотирьох пішоходів, а потім влетів у дерево. Люди в момент ДТП переходили дорогу регульованим переходом на зелене світло світлофора.

Водієм виявився 16-річний студент ПТУ Дмитро Рудюк. Як з’ясував OBOZREVATEL, хлопець уже мав проблеми з поліцією через свої хуліганські витівки, бійки та крадіжки. Він не слухав батьків і, як розповіли знайомі сім’ї, “ні в що їх не ставив”.

У Луцьку підліток на пішохідному переході в'їхав у натовп людей, жінка в комі

У день аварії Дмитро таємно взяв ключі від машини та поїхав кататися разом зі своїми друзями. Була навіть інформація, що підліток сів за кермо у стані алкогольного сп’яніння.

Рудюку повідомили про підозру за ч. 2 ст. 286 КК України (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило тяжкі тілесні ушкодження). Хлопцеві загрожує позбавлення волі терміном від трьох до восьми років.

Джерело.